Κατασκευή Ιστοσελίδων με το CMS WordPress και το WooCommerce (E-Shop)

Το WordPress CMS, αποτελεί το πιο δημοφιλές Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Μεγάλες εταιρείες όπως οι The New York Times Company και το Reuters Blog χρησιμοποιούν το WordPress ως μέσω ανάπτυξης της ιστοσελίδας τους και προώθησης των υπηρεσιών τους.

Όλες οι ιστοσελίδες μας αναπτύσσονται με το WordPress δίνοντας σας τη δυνατότητα να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε το περιεχόμενο σας.

κατασκευή Ιστοσελίδων eshop
κατασκευή eshop

Το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο του WordPress, το οποίο είναι πραγματικά χρήσιμο για τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρόσθετο αυτό δημιουργήθηκε το 2011 και χρησιμοποιείται πλέον από χιλιάδες ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως. Αποτελεί μία εύχρηστη εργαλειοθήκη, η οποία σας επιτρέπει να πουλήσετε οτιδήποτε θέλετε στο διαδίκτυο.

ΓΙΑΤΙ WORDPRESS;

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποιους από τους σημαντικούς λόγους της χρήσης του συστήματος αυτού.

  • 32% των ενεργών site παγκοσμίως χρησιμοποιούν την πλατφόρμα WordPress (περίπου 77 εκατομμύρια ιστότοποι),
  • Η πλατφόρμα WordPress είναι ανοικτού κώδικα (ο κώδικας είναι ανοικτός και ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον μελετήσει, να τον τροποποιήσει, να τον συμπληρώσει και να «χτίσει» εκ νέου πάνω σε αυτόν),
  • Το WordPress είναι μία πολυεθνική οικονομία δισεκατομμυρίων ευρώ (εκατοντάδες εταιρείες και χιλιάδες επαγγελματίες από όλο τον κόσμο πωλούν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους ή τις λύσεις που προτείνουν, σε μία WordPress βάση),
  • To WordPress διαθέτει πάνω από 50.000 plugins (επιπρόσθετα εργαλεία τα οποία χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη του κώδικα του CMS WordPress).
  • To WordPress διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ενημερώσεων (ενημερώνεται αυτόματα σε περίπτωση αναβαθμίσεων) κ.α.

Δείτε τα πακέτα μας!