Προωθήστε διαδικτυακά την επιχείρηση σας με το Facebook

facebook on laptop

Το Facebook αποτελεί το πιο δημοφιλές και ευρέως διαδεδομένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης στον κόσμο, με πάνω από 1.5 δις ενεργούς χρήστες.

Στην Ελλάδα, οι ενεργοί χρήστες το μήνα ανέρχονται στα 4,7 εκατ. ενώ το 82% αυτών επιστρέφει καθημερινά. Επίσης, οι εταιρικές σελίδες στο Facebook ανέρχονται στα 6,000,000 παγκοσμίως, εκ των οποίων τα 4,000,000 κάνουν διαφήμιση στο εν λόγvω μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Εύκολα γίνεται αντιληπτό για πιο λόγο η επιχείρηση σας ΔΕΝ πρέπει να λείπει από εκεί.

Πώς θα προωθήσω την επιχείρηση μου στο Facebook;

Το στήσιμο και η προώθηση της εταιρικής Facebook Page πρέπει να γίνει σωστά προκειμένου οι χρήστες να λάβουν το μήνυμα το οποίο θέλετε να τους περάσετε.

  1. Facebook Page: Δημιουργούμε μία σελίδα για την επιχείρηση μας μέσω της οποία θέλουμε να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα αλλά και να προωθήσουμε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα μας.
  2. Ads Manager / Power Editor: Δημιουργούμε διαφημίσεις ανάλογα με τους στόχους που έχουμε και το κοινό που θέλουμε να προσεγγίσουμε. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί τόσο στο σχεδιασμό της διαφήμισης όσο και στα στοιχεία προσέγγισης κοινού που θα χρησιμοποιήσουμε, προκειμένου να είναι επιτυχημένη. Οι διαφημίσεις στο Facebook μπορούν να εμπεριέχουν κείμενο και οπτικοακουστικό υλικό.
  3. Insights: Μέσω των Insights μπορούμε να δούμε διάφορα στατιστικά στοιχεία (views, actions, engagement κλπ) τα οποία μας βοηθάνε στη στρατηγική προσέγγισης και προώθησης που χρησιμοποιούμε.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση